Att bli av med sockerberoende | Mamma Nenne

Mamma Nenne

Annons

Att bli av med sockerberoende

image

Jag behöver verkligen jobba för att bli av med mitt sockerberoende, det är så jobbigt att behöva gå och känna sig “sugen” och att jag “måste ha” något sött hela tiden. Gravidkilona sitter som klistrade på kroppen och nu behöver jag verkligen börja tänka på min vikt. Steg nummer ett till viktnedgång för min del är att sluta upp med de här tomma kalorierna och sockret som jag proppar i mig. Jag har faktiskt lyckats ta mig ur ett Coca-Cola beroende som jag haft sedan jag väntade Theodore, men det är ju fortfarande mycket kvar att vänja sig av vid. Det tuffaste kommer nog bli kaffebröd och kakor, jag som älskar att baka. Och visst kan jag väl unna mig någon gång ibland men ska detta funka för mig så är det nog nolltolerans till en början som gäller. Är också inne i en glass-period där jag går och är sugen på glass stup-i-kvarten. Men nej, jag ska verkligen kämpa för bättre matvanor, både  för min skull och för barnens.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Jennifer Johansson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamma Malin

    Sockerberoende är inte att leka med alltså! Efter den här bebisen ska jag verkligen skärpa mig och börja röra på mig mer. Det är något som är säkert!

Annons
stats