Mamma Nenne

Den så sällsynta ”egentiden”

image

Idag har jag haft en riktig trött dag än så länge! Inte känt mig på topp och humöret har också varit därefter. Så därför var det lite extra skönt när Henrik bestämde sig för att ta med barnen på en liten utflykt så jag kunde vila och ta det lite lugnt.

Och det har jag gjort. Tog först en lång dusch och har nu legat i sängen och läst boken jag började på häromdagen. Det här med egentid är ju verkligen inget man är bortskämd med och även om man älskar att vara med sina barn och sin familj så är några timmar ensam i ett tyst hus precis vad man behöver ibland!

Nu känner jag att batterierna är laddade igen och det är dags att ta tag och fix iordning lite inför fredagsmys med mina älsklingar när de kommer hem.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats