Mamma Nenne

En dag för barnen


image

Ahh jag blir så sur när jag inte tar fler bilder under dagar som den här, det här är den enda jag tog! Kan ju vara ett bra tecken att man har så roligt och fullt upp att man inte har tid och lust att fiska upp mobilen eller kameran titt som tätt.

Men hur som helst så har vi varit nere i vårt fina Söderköping på ”En dag för barnen”. Som precis som namnet tyder på är en dag som bara handlar om barnen. Alla aktiviter är gratis och man kan göra allt från att åka tåg runt i staden och gräva fram skatter i sandhögar till att titta på kaninhoppning, rida ponny, och hoppa i hoppborgar.

Theodore tyckte att det var såå kul och var helt slut i eftermiddag efter att ha gått runt bland alla stationer. Det var även resten av familjen så ikväll har vi bara tagit det lugnt. Jag och Henke tittade på Beck- filmer när barnen somnat, men  nu blir det faktiskt att krypa till sängs.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Ja, det är så mysigt att känna hur han sparkar där inne :). Snart är det dags även för dig att känna dem =) Märker du någon skillnad nu och på de tidigare graviditeterna?=)
    Kram

stats