Mamma Nenne

En helt vanlig torsdag, nästan.

IMG_0119

Den här veckan har varit en hemma-vecka, i tisdags åkte jag på något influensaliknande och har varit dålig nu några dagar. Idag är febern borta men jag känner mig inte helt okej än tyvärr, hoppas verkligen att det går över till helgen då vi har planerat en del.

Men eftersom febern är borta så har jag iallafall vågat mig utanför dörren idag och det blev både en kaffe på trappen och en liten promenad upp till skogen för att hämta in lite påskris som vi ska pynta nu i eftermiddag. Det gäller att passa på nu eftersom de hotar med snö till helgen, håller alla tummar och tår att det inte stämmer!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats