En tisdag i 110 | Mamma Nenne

Mamma Nenne

Annons

En tisdag i 110

IMG_0622 IMG_0624 IMG_0626

Nu ska det bli skönt att krypa till sängs måste jag säga. Det känns som om den här tisdagen har gått i 110 km/h från dess att gick upp vid halv sex imorse!

Först det vardagliga maratonloppet med att klä på och få i tre delvis morgontrötta, delvis morgonpigga barn frukost. Sedan packa in oss i bilen för att åka till förskolan. Idag hade jag iallafall lyxen att bara behöva få in två av tre barn i bilen då Saga kunde stanna hemma hos Henke som fortfarande ligger hemma med influensan.

Efter lämningen blev det storhandling för min del, även här en himla lyx att få handla ensam för en gångs skull. Saga hade somnat så fort vi var ur huset så det var inga problem för Henke att ha henne heller.

Hem, packa upp varor, ta en kopp kaffe och sedan ut för att klippa gräsmattorna innan regnet skulle komma på eftermiddagen. Hann precis klart med gräsmattorna innan det var dags för lunch och efter det iväg till Dollarstore med syster en snabbis innan vi hämtade barnen på förskolan igen.

Det blev en liten tur till Familjecentralen och öppna förskolan där för lite mellis och lek innan det var dags att åka hem och laga middag.

Ja där har ni min dag i stora drag, haha jisses vad man hinner med när man är mammaledig, iallafall vissa dagar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Jennifer Johansson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats