Gott nytt år! | Mamma Nenne

Mamma Nenne

Annons

Gott nytt år!

Gott nytt 2019 kära ni! Hoppas att ni hade en riktigt bra nyårsafton och en bra start på det nya året. Vi firade hemma, bara vi fem. Helt perfekt om ni frågar mig, att få avsluta det gamla året och börja det nya med de som betyder ALLT för mig. Ingen stress eller press över någonting utan bara en jättemysig dag och kväll med spel, middag, fyrverkerier och soffmys.

2018 var som sagt inget vidare bra år för mig, såklart fanns det jättefina och minnesvärda ögonblick också. Men över lag så var det ett riktigt skit-år, om jag får säga så. Det känns så skönt att det är över, och jag känner mig superpeppad inför det nya året. Jag mår bättre och bättre och har börjat hitta mer och mer tillbaka till mitt gamla jag, fast ändå inte. Jag känner att 2018 förändrade mig på flera plan, och det här året ska jag verkligen satsa på att ta hand om mig själv bättre.

Idag började vi året med 5-års kalas för barnens kusin som fyller på nyårsafton. ett jättefint firande med fika och en massa lek för alla kusinerna. Än en gång blir man så lyckligt medveten om hur fint det är med så många systerbarn i ungefär samma ålder, sju barn inom loppet av sex år, det är en riktigt livlig och rolig skara barn vi har jag och mina systrar.

Nu väntar en lugn kväll, vi alla är rätt så trötta efter en fullspäckad period med julfirande, nyår, födelsedagsfirande och fullspäckade jullovsdagar.

God fortsättning på det nya året!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Jennifer Johansson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats