Mamma Nenne

Gravid v.25

Såhär ser lilla magen ut nu i vecka 25, ja snart 26 om man ska vara petig. Det buffas och bökas för fullt där inne men än sålänge är det bara mysigt (förutom när busen prickar urinblåsan eller något annat ömt område).

Tröttheten har börjat komma tillbaka men jag har en känsla av att det kan ha att göra med att jag börjar ha mer ont i rygg och bäcken också, det tar ju på krafterna faktiskt. Jag var hos sjukgymnasten i början av veckan på rygg/bäckenskola och det var skönt att få lite bekräftat att andra har samma problem och att det faktiskt är helt normalt. Vi fick lite tips på hur man kunde stå och sitta för att underlätta något men i stort sett så var det ju bara att acceptera och lyssna på sin kropp när den säger till dig att vila. Något jag har haft väldigt svårt med tyvärr, det finns så mycket jag vill kunna göra och jag hatar att känna mig fången i min egen kropp!

Men förutom smärtan i rygg och bäcken så mår jag riktigt bra. Jag känner mig väldigt lycklig och bara längtar tills vi får ha vår lilla skatt hos oss. Jag hoppas verkligen att det kommer att lösa sig med arbete och allt nu så att vi verkligen kan njuta av resten av graviditeten också, min värsta mardröm är att bli sängliggandes sista tiden!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats