Gravidtrötthet | Mamma Nenne

Mamma Nenne

Annons

Gravidtrötthet

image

Den här veckan har varit riktigt hemsk när det kommer till tröttheten. Jag har inte sovit så bra om nätterna då båda barnen kommit in redan tidigt på kvällen och vill sova hos oss. Med andra ord är vi nu 4 1/2 person i sängen vilket blir ganska så varmt och trångt.

Den dåliga nattsömnen blandat med inskolning av båda barnen och panelbyte på huset har gjort att min bägare är på gränsen till att rinna över stundtals. Ibland sipprar det nog till och med över en smula och jag bara känner för att låsa in mig på rummet och sova bort resten av dagen.

Men det är ju som det är och det finns så mycket fint i livet som jag kan glädjas åt dagligen, vilket verkligen gör det lättare att hålla sig samman och bita ihop. Jag vet ju att vändningen kommer, förr eller senare.

I det här läget är jag så glad att jag i grunden är en positiv människa som faktiskt har möjligheten att se det glada och roliga även i tråkigare och jobbigare tider. Det krävs en hel del energi men det går ända och sålänge man inte bryter ihop fullständigt så är det faktiskt okej att ha sämre dagar, till och med sämre veckor, månader och år. Alla kan inte vara på topp hela tiden! Glöm inte det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Jennifer Johansson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Åh, den rubbade nattsömnen! <3. Jag vrider och vänder mig om nätterna och vaknar tidigt om morgnarna – varannan vecka ringer min sambos väckarklocka 04.45 och då är jag vaken till 6, 06.30 innan jag somnar om till 08.30.

Annons
stats