Mamma Nenne

Har du en doftgarderob?

På Oriflame kick-offen i måndags pratades det om våra doftgarderober. Har ni olika dofter för olika tillfällen, olika humör eller olika stunder på dagen?

Jag har ofta haft en dag/vardags-doft och en kvälls/party-doft. För tillfället är jag på jakt efter en ny vardagsdoft, någon som är lite diskret men samtidigt fräsch.

Det här är min favoritdoft just nu.

On The Edge från Oriflame (länk). Det är en blommig och tuff doft med lite träiga inslag. Men jag tycker den passar bäst som kvälls/partydoft då den är lite tyngre.

Men varför ska man ha olika parfymer? Jo för din doft gör så mycket mer för ditt humör och hur du framstår som person än vad många kanske tror. Doften du har på fest kanske inte är den bästa doften att ha på arbetet, och doften du har när du går på dejt eller romantisk middag med din partner kanske inte passar sig lika bra när du springer ärenden på stan.

Här finns en spännande artikel att läsa som kanske kan ge er lite tips på hur ni bygger upp just er egen doftgarderob.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Så fin flaska! 🙂 Jag har noll parfymer nu. Kunde inte ha när jag blev gravid och det satt i länge. Men nu börjar det gå bra igen, så måste fynda på mig några nya.

stats