Mamma Nenne

Höstväder och ändrade planer

image

Fy vad ruggigt det är idag, sitter inne med tjocktröja och tofflor men fryser ändå. Får bli att gå ner i köket och göra iordning en kopp te senare. Regnet öser ner och jag och Nellie har i stort sett precis kommit hem efter att ha lämnat storebror på förskolan (vi har hunnit med att mysa lite i sängen också). Tanken var från början att vi skulle ta en tur till Familjecentralen på deras klädbytardag, men eftersom regnet forsade och närmaste parkering var ca 5 min bort så kände jag inte riktigt för att gå den biten med henne i babyskyddet. Får se om vi tar en tur ner innan vi hämtar på förskolan sen.

Istället får det bli mys här hemma, vilket inte gör mig speciellt mycket faktiskt. Nellie har precis somnat för förmiddagsluren så jag tänkte sätta mig här vid datorn och få lite egentid, det är ju rätt så lyxigt faktiskt. Har ju såklart tusen andra saker jag kanske borde göra istället som att städa, tvätta och fixa men vet ni vad att det skiter jag i! Så det så.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. JoJo

  det är riktigt höstväder här idag också med massa regn 🙁

  sv; jag har inte provat den är faktiskt, men ska gör det någon dag 😀 låter ju toppen att man blir len som en babyrumpa av den 😀

  ja, jag älskar att gå både på dop och på bröllop 🙂 hahah ja du får göra det helt enkelt. eller så får du säga åt dina vänner att skaffa barn så du får gå på dop xD

 2. Carolina

  Mysigt! Ja, det är rätt kallt, det kan jag hålla med om. Niclas har legat i flees hela dagen (även för att han är redan sjuk) och jag har legat under ett täcke/filt med lite gos i eller hur man förklarar. Så kallt, men nu är det varmt då solen är uppe haha. Knäppt väder, men så är det då hösten har kommit!…

  Sv; ja, men så är det ju! 🙂

  Ja, men det fick jag också. Fick en riktigt härlig dag/kväll/start igår! Tack ska du ha 😀

 3. Jennifer

  Ja, jag hoppas att det går fort att få positivt igen:-) Är ju så olika sånt där. 🙂 Det gick ganska fort den här gången, typ 2 månader efter vi hade träffats 🙂
  Magnus vill ju också, så när vi fått gråta färdigt och känner oss okej med att det har hänt så får man väl försöka igen 🙂

stats