I behov av en klon | Mamma Nenne

Mamma Nenne

Annons

I behov av en klon

IMG_0745

Vissa dagar önskar man att man vore en bläckfisk med åtta armar, eller som idag då jag verkligen skulle behövt klona mig.

En 1 1/2 åring med hög feber som vill sitta i famnen och läsa böcker och kolla på film, en 1 månaders som vill sova på min mage hela dagen och en blivande 4 åring med överskottsenergi som vill leka “prins och prinsessa” och bygga kojor. Hur räcker man till dagar som denna, det är min stora fråga?

Nu har dagen gått ganska bra ändå med bara ett fåtal raseriutbrott från 1 1/2 åringen som inte fått sitta i knät när lillasyster ammar, en bula i pannan på den samma när mamma kollade bort en sekund och hon ramlade ner från en pall, en skrapad överläpp när 4 åringen dundrade in i kanten i soffan när han lekte superhjälte, och så lite ledsna miner från vår 1 månaders när jag faktiskt varit tvungen att lägga ifrån mig henne för att göra annat.

Jag ber till Gud att denna förkylning är kortvarig så vi snart är på benen allihopa och dagarna kan börja flyta på lite smidigare igen! Men trots att dessa dagar är jobbiga och utmanande så känns det ändå väldigt skönt när man ser att det faktiskt går att hålla ihop skapligt ändå, man är ingen superkvinna som kan göra allt samtidigt och tyvärr så kan man ju inte klona sig (än), men det gör inget. Livet går vidare ändå.

Nu ska det bli skönt att få några timmars sömn så man orkar ta tag i kaoset imorgon igen, hoppas på att de två äldsta mår bättre!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Jennifer Johansson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats