Mamma Nenne

Jul i Turegård

Nämnde ju i förra inlägget att vi inte fått någon vidare julkänsla än, men det var förra veckan det. Den här veckan är julkänslan på topp och det är superhärligt! Trots storm och gråtråkigt väder så har vi lyckats mysa till det med pynt och piff som verkligen sprider lite julvärme här i huset.

I början av veckan var jag och Nellie till stan och införskaffade julklapparna så nu är nästan alla klara och det känns toppen! Jag passade även på att julpiffa lite på trappen och blev faktiskt riktigt nöjd med den gamla tråkiga stolen som jag satte lite granris och mossa på, den supersöta isbjörnen hittar ni på Rusta för en hundring.

image

Och igår var det verkligen julpyssel här hemma med en promenad till Tomteberget, ”hugga” julgran (läs såga ner), pepparkaksbak och klä julgran. Nu håller jag bara tummarna att den håller sig fin till över jul, men vi ville så gärna få den där riktiga julkänslan här hemma.

image image image image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MADDISENJ.SE

    Ja usch vad jobbigt, hoppas att det ska gå bättre och bättre för henne att sova själv framöver.

    Vilka mysiga bilder, så himla fin gran! Jag har lite svårt att få julkänslor i år, tror det beror på det varma vädret blandat med att det är så mycket att göra och planera med renoveringen 😉 Skulle sitta fint med lite snö så kanske julkänslan infinner sig själv lite lättare 😀

stats