Mamma Nenne

Julen 2015

Nu är julen över och snart även det här året. Vi har haft en supermysig och lugn jul med våra båda släkter och jag har verkligen känt sådan lycka och tacksamhet för alla de fina människor som finns i mitt och min familjs liv.

Julafton firades hemma hos svärmor och svärfar dit även Henriks farmor och syster med familj kom för att fira. Det bjöds på julbord och så kom såklart tomten på besök med en massa fina klappar. Theodore var verkligen i himmelriket och blev så glad och nöjd med alla sina paket, han fick bland annat ett par skridskor (som jag hoppas vi snart kan inviga), en rittavla och en massa fina kläder. Nellie fick även hon en massa superfina kläder och en liten bil som hon tycker väldigt bra om. Själv fick jag en alldeles egen Ankarsrum assistent! Jag kanske kan ta några fina bilder och visa er mer av julklapparna senare.

IMG_4280

IMG_4300

IMG_4320

På juldagen firade vi med min sida av släkten, och även där bjöds det på mat från julbordet, gröt och tomtebesök. Så härligt att få fira jul två dagar i rad, och barnen tyckte verkligen det var jätteroligt. Det blev ju en hel del intryck för lilla Nellie så hennes sömn blev ju lite rubbad de där två dagarna men jag tycker hon klarade det bra i alla fall, och som sagt så tyckte hon ju att det var så kul att få vara med och träffa och leka med allihopa. I paket fick Theodore bland mycket annat en fin traktor av sin mormor och morfar, som jag tror var julens stora höjdpunkt. Nellie fick även här en massa fina kläder och lite leksaker.

IMG_4338

IMG_4344

IMG_4350

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Jag kände ett sånt sug efter att skriva till dig och berätta. Jag gjorde häromveckan ett positivt test 🙂
    Jag vågar ju inte tro än, men jag känner mig gravid på riktigt nu 🙂

    Kram!

stats