Julgransplundring | Mamma Nenne

Mamma Nenne

Annons

Julgransplundring

Idag har vi städat bort julen här hemma i Turegård, det enda som fått sitta kvar är julgardinerna som jag tänkt byta i veckan när jag orkar tvätta fönsterna samtidigt.

Det känns alltid lite sorgligt när allt pynt försvinner och man inte längre känner doften av gran i vardagsrummet, men samtidigt är det faktiskt riktigt skönt också. Blir på något sätt alltid som en nystart här hemma. Barnen fick varsin påse med lördagsgodis som jag lagt i granen för att göra det hela lite roligare. Ikväll ska vi göra pizza på den sista biten julskinka och julost, sen är det nog faktiskt inte många spår av julen kvar här hemma.

Nästa vecka börjar Henrik jobba igen och barnen ska tillbaka till förskolan. Ska bli skönt att få in lite vardagsrutiner igen, framförallt för barnen som faktiskt börjat klättra lite på väggarna här hemma. Hade själv också gärna gått tillbaka till arbetet känner jag, men sjukskrivningen gäller till slutet av januari och det kanske faktiskt blir rätt så bra att ta lite lugnare dagar nu efter några ganska så intensiva veckor.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Jennifer Johansson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats