Mamma Nenne

Lussebullar, piruetter, ryggont och fredagstacos

image

Idag är det äntligen fredag igen, den här veckan har jag verkligen längtat till helgen och tyckt att dagarna gått ganska sakta. Antagligen på grund av de lite träliga nätterna jag haft med Nellie den här veckan. Men nu är det som sagt helg och hela familjen får vara hemma och vila och mysa tillsammans.

Idag har jag och Theodore bakat lussebullar, måste man ju ha nu till luciahelgen. Vi har även hunnit med vår traditionella fredagstacos nu när Henke kom hem från jobbet. Just nu är han och Theodore iväg för att köpa gips till väggarna och jag har krupit ner i sängen med en sovande Nellie. Ska se om inte mitt ryggont kan ge med sig något. Nu efter lunch har jag haft så ont att jag knappt kom upp för trappen, men det kom smygandes redan i morse efter att jag varit ute och sövt Nellie i vagnen.

Jag tror att det kan ha att göra med den ordentliga vurpan jag gjorde igår när jag stod på näsan när jag skulle lämna soporna. Det var så lerigt och halt och när jag halkade lyckades jag på något vis fälla mig själv! Det jobbiga var att jag också bar på Nellie som jag precis hade tagit upp från vagnen, och för att skydda henne lyckades jag göra någon form av piruette i luften så jag inte skulle landa på henne. Hon klarade sig utan att nudda marken men jag fick ett ordentligt skrapsår på knät och antagligen lyckades jag sträckte något i ryggen i och med piruetten. Jaja, det gick ju bra ändå måste jag säga, och det såg nog riktigt snyggt ut om man nu skulle ha sett det utifrån.

Ikväll får det bli en lugn hemmakväll med familjen framför tvn. Om jag nu lyckas ta mig ur sängen sen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats