Nu är glada julen slut | Mamma Nenne

Mamma Nenne

Annons

Nu är glada julen slut

IMG_0783

Så var julen över för i år och jag måste säga att jag är väldigt nöjd och glad för hur den blev. Lugn och stilla, bara vi fem här hemma med en massa mys, god mat och lek.

Idag fick jag lite städning gjort medan Henke snickrade lite på huset, och i eftermiddag har vi spelat spel och lagt pussel med barnen. Jag och barnen hade planerat att gå ut en sväng på eftermiddagen men med regn och blåst så blev vi istället inne, hoppas på bättre väder i veckan.

Imorgon går Henke tillbaka till jobbet och jag ska ta med tjejerna till BVC, Nellie ska på sin 1 1/2 års kontroll och vaccin, och Saga ska vägas och mätas. Theodore kunde få vara hos mormor sålänge så jag kan ha full fokus på tjejerna.

Sagas hosta har blivit bättre och bättre för var dag som gått nu och det är så otroligt skönt att se henne piggare. Hoppas på att kunna fira nyår som vi planerat med goda vänner, bara vi nu får hålla oss friska!

IMG_0774

,,

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Jennifer Johansson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamma Malin

    Guud, så skönt det lät att bara vara familjen. Jag försöker implementera denna tanke hos mannen men det går sådär alltså. Skönt att lillan börjar bli bättre också!

Annons
stats