Mamma Nenne

Tips på vegetariskt?

Jag älskar vegetarisk mat och försöker att äta vegetariskt till lunch om dagarna när de stora barnen är på förskolan.

Men jag är väldigt dålig på att laga vegetarisk mat och ofta blir det halvfabrikat som de här grönkålsbiffarna eller falafel som också är en favorit. Kan inte ni dela med er av era favoritrecept på vegetarisk mat? Gärna något som hela familjen tycker om eftersom resten av familjen här hemma lägger benen på ryggen så fort man nämner ordet vegetariskt. 

Dagens vegetariska lunch: Grönkålsbiffar med bulgur och sweetchilidressing. 

IMG_6112 IMG_6113

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. tess

    Börja med något lätt. Typ pasta & pastasås, soppor eller majsplättar. Jag har en massa recept som jag kan tipsa om! Raggmunk? Ugnspannkaka? (så tråkiga förslag… men för ungarna fungerar det ju bra!)

  2. Jennifer

    Ja, hittills går allt smärtfritt. Imorgon ska jag lämna honom, bara gå iväg och sätta mig typ utanför så att jag är nära men inte på plats! Spännande!

stats