Mamma Nenne

Vår tisdag

Theodore vaknade redan vid fem imorse och ville gå till förskolan! Han fick ju vänta några timmar men sedan stoppade vi ner lillasyster i vagnen och traskade iväg. Han sprang in på förskolan och satte igång att leka direkt. Så himla skönt att se att han trivs! Och det hade gått jättebra allt idag.

image

Efter förskolan åkte vi vidare till Familjecentralen här i Söderköping och lekte med kusinerna. Jag har tänkt gå dit med dem länge nu men inte kommit iväg, det är verkligen ett jättetrevligt ställe och på torsdag är det babysång som jag tänkte gå med Nellie på.

image

image

Ikväll är Henke iväg med jobbet och kollar fotboll så jag är själv med barnen här hemma. Det var spännande att natta båda barnen men det gick till sist och det är nog nyttigt att få testa på det också. Nu sover de sen några timmar tillbaka och jag sitter i soffan och kollar på film. Men det får nog snart bli sängen för min del också, tror inte jag orkar sitta uppe och vänta på att älsklingen ska komma hem.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolina

    Låter som om din tisdag har varit jätte bra! Kul med att det gick bra på förskolan med Theodore 😀 jätte härlig tröja även, på båda! 😀

    Sv; ja, det var en riktigt härlig tisdag igår. Riktigt glad! 🙂
    Ja, älskar att umgås med min släkt, speciellt på mammas sida. Där är dem mer som familj och inte släkt! 🙂

stats