Mamma Nenne

1 årskalas närmar sig

11085151_526990120772218_416867737_n

Bild hämtad härifrån

Som sagt så börjar det dra ihop sig till 1 årskalas och jag har länge spånat på hur vi ska fira det. Drömmen är ju, nu när vi faktiskt fått ett sommarbarn, att hålla kalaset ute i trädgården. Förhoppningsvis blir det ju fint väder men man måste ju ändå ha en back-up plan om det skulle visa sig att det blev kallt och regnigt.

Vi har nog i alla fall bestämt oss för att det ska bli någon form av buffé mat och sedan kaffe och tårta till efterrätt. Och eftersom att Nellie sedan hon var runt 2 månader har varit tok-fascinerad av Babblarna så vore det ju jättekul att lyckas få till ett Babblarna-tema på kalaset. Inte för att hon kanske kommer lägga märke till något speciellt tema, men jag tycker det är kul att ha ett. Och hon kommer säkert tycka det är kul att se bilderna när hon blir äldre. Tanken jag har är i alla fall att försöka få till en tårta med Babblarna, kommer säkert inte lyckas få ihop något så fint som de ovan men jag kan ju alltid ge det ett försök.

Ja jag får fortsätta spåna och planera, 1 år kommer hon ju att bli oavsett!

maxresdefault

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamma Malin

    Härligt att kunna vara ute! Eller ja, om det är bra väder förstås. Det är lite svårare i december :/ Kalaset blev dock bra men jag ser redan fram emot nästa. Då blir det troligtvis Bolibompa-tema eftersom det är favoriten här hemma nu för tiden 🙂

stats