Mamma Nenne

1 bok i månaden

En av målsättningarna jag har med det nya året är att läsa mer böcker. Jag har sett att det är flera på sociala medier som har satt som mål att läsa en bok i veckan. Men jag nöjer mig med en i månaden för att det inte ska bli ett stressmoment, hinner jag fler är ju bara det en bonus.

När jag var yngre, var jag en riktig läslus, framförallt när jag bodde hemma och gick i skolan. Då var jag med i den ena bokklubben efter den andra och kunde lätt läsa ut en bok i veckan. Böcker för mig har alltid betytt väldigt mycket, att sätta sig för sig själv och låta tankarna försvinna iväg till främmande länder, förblindande kärleksrelationer eller gastkramande kriminalgåtor har alltid varit ett balsam för själen för mig.

Sen man fick barn och därmed mer begränsat med egentid och framförallt ork, så har böckerna mest fått stå och samla damm i bokhyllan. Min läsning de senaste åren har till största delen bestått av godnattläsningen för barnen som har blvit ett stående moment i nattningen, vilket jag tycker är hur mysigt som helst. Jag är så glad att få föra över min glädje för böcker på våra barn, och de har alltid älskat böcker.

Men jag har märkt hur bra jag mår av att få läsa lite för mig själv varje dag också, och därför har jag satt detta mål för 2019. Just nu är jag mycket för hälsa/livsstils böcker där jag får tanka energi och motivation. Ett månadens boktips kommer senare under dagen på en bok som jag har hittat mycket motivation och inspiration ifrån. Jag kommer också att öppna upp en ny kategori på bloggen för enbart boktips så ni lättare kan hitta dem också. Hoppas det blir ett roligt och uppskattat inslag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats