Mamma Nenne

Snö, kusiner och punschrullar

 

IMG_0200

Idag har det snöat precis hela dagen, och blåst! Ett fruktansvärt väder om du frågar mig, jag har inget emot snö egentligen, om den kommer i december/januari, men kommer den i mars och varar sådär bara några dagar för att sedan bli till värsta lervällingen så nej tack!

Enligt säkra källor, våra grannar/kusiner/dagiskompisar, så hade det varit fall av magsjuka på förskolan. Barnen hade blivit sjuka i helgen men de visste ju inte om fler hade kunnat blivit smittade i slutet av förra veckan. I och med det hade vi våra barn hemma idag och hade istället egen förskola här hemma med alla kusiner. Det blev en jättemysig dag med full fart, lek och bus. Precis som det brukar bli när kusinerna drabbar samman.

Vi var i kontakt med förskolan i eftermiddag och inga nya fall hade dykt upp så därför tänker vi nog släppa iväg barnen en stund imorgon så de får leka lite med kompisarna.

Så har det ju varit punchrullens dag och såklart då måste ju det firas, så till eftermiddags kaffet blev det varsin godbit. Säger ni förresten punchrulle eller dammsugare? Jag brukar nog oftast använda det sistnämnda :).

IMG_0203

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats