Det där med vilan | Mamma Nenne

Mamma Nenne

Annons

Det där med vilan

IMG_0388

Efter en tok-trött och seg helg för min del så kom jag äntligen för mig att göra lite nytta igår. Jag och barnen började räfsa ihop all fallfrukt som ligger på gräsmattorna, min tanke är ju att jag ska försöka klippa gräsmattorna i veckan men vi får väl se hur det blir med den saken. Foglossningen är inte att leka med för tillfället och igår kväll fick jag verkligen betala priset för det jag gjorde på förmiddagen. Det är verkligen baksidan på graviditeten, annars tycker jag att jag mått toppen. Men just det där med rygg-och bäcken smärtorna som kommer framåt eftermiddagen om jag inte tar det lugnt är rätt så frustrerande. Jag menar det är ju faktiskt två hela månader kvar innan bebisen är ute och att bara ligga i soffan och ta det lugnt om dagarna gör mig ju galen!

Men som jag skrev i ett inlägg tidigare så är det ju faktiskt bra om jag tar det lite lugnare nu den sista tiden, så idag får vi ta en återhämtningsdag, barnen är på förskolan fram till klockan två och jag har planer på att ta det riktigt lugnt fram tills dess.

IMG_0385

 

IMG_0386

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Jennifer Johansson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamma Malin

    Jaa, tyvärr är det ju bara en själv som blir straffad om man inte tar det lugnt. Gick hem från förskolan idag och det var det jobbigaste på länge. Då är det ändå nedförsbacke och inte särskilt långt men ena benet liksom låser sig och så massa sammandragningar på det :O

Annons
stats