Mamma Nenne

Dop för barnens kusin

Godkväll kära ni! Nu ligger barnen i sängen för natten och jag har god lust att krypa till sängs jag med, vi har haft en jättemysig och trevlig dag med dop för barnens yngsta kusin.

Det var ett jättefint dop i kyrkan och efteråt bjöds det på smörgåstårta och fika i församlingshemmet. Barnen lekte för fullt och det var tre riktigt trötta små trollungar ikväll.

Jag kan inte förstå att det snart är två år sedan vi döpte vår minsting, tiden går helt obeskrivligt fort! Och snart är det dags för ännu ett kusin dop när min systerdotter ska döpas om några veckor. Det är ju så mysigt med dop, det har jag alltid tyckt. Och nu har det ju blivit ett par då både våra systrar och vänner (och vi med för den delen) fött barn på rullande band några år. 10 kusiner på 7 år, helt galet! Men vad roligt de har tillsammans när de ses. Jag hoppas verkligen att de kommer att följas åt genom livet, vilket gäng.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats