Grattis på 6 årsdagen Theodore! | Mamma Nenne

Mamma Nenne

Annons

Grattis på 6 årsdagen Theodore!

Idag fyller vår älskade Theodore 6 år, kan inte förstå att åren har gått så fort, och till hösten börjar han förskoleklass. Jisses, nästan så man börjar känna sig gammal själv, men bara nästan.

Morgonen firades med sång och paketöppning på sängen. Han fick äntligen sin efterlängtade gitarr som han har önskat sig, och den blev väldigt uppskattad. Nu ska vi bra se om vi kan lyckas lära honom spela lite på den också, det är ju inte världens enklaste men han tycker det är väldigt roligt med instrument och musik så förhoppningarna är ju att han faktiskt ska vilja lära sig spela.

Nu är de iväg till förskolan en stund och godingen skulle ha på sig skjorta och fluga dagen till ära, haha, han är bra gullig den där pojken. Själv har jag och min mormor hjälpts åt att putsa fönster och byta gardinerna här hemma så det ska bli fint och i ordning till helgen då släkten kommer och firar.

Ikväll ska vi överraska honom med ett besök på Pinchos, eller “cirkusrestaurangen” som han kallar det. Vi var där i somras och han tyckte det var jättemysigt. Så vi tror nog att det kommer att bli ett uppskattat avslut på födelsedagen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Jennifer Johansson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats