Mamma Nenne

Halloween middag

I fredags hade vi som sagt lovat barnen lite halloween mys. Vi har pysslat halloween pynt hela veckan, och Henrik köpte med sig varsin halloweenkostym till barnen när han åkte från jobbet. Det blev såklart tacos till middag, som alltid på fredagar, och efter middagen blev det lite lekar innan vi satte oss i soffan med lite fredagsgottis. Det var tre trötta och glada barn som gick och lade sig och det kändes riktigt kul att de blev så nöjda, trots att det inte blev riktigt som vi tänkt oss på grund av sjukdom i veckan.

Igår var Henrik iväg hela dagen och barnens farmor var här, det fick bli en riktig mysdag inne, för ute var det halv storm och jättekallt.

Dagens planer på Halloween på Kolmården blir tyvärr inte av, jag skulle aldrig ha sagt att vi var på bättringsvägen, för igår kväll fick Nellie feber och idag är hon jättehängig med en temp på som nu varit uppe på 39,7! Inget kräks eller dålig mage så vet inte vad det här är för skit hon åkt på, men usch vad tråkigt det är. Håller tummarna för att febern vänder under dagen iallafall.

Hoppas ni haft och fortsätter ha en riktigt bra helg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats