Mamma Nenne

Hejdå Februari

Så var den här månaden slut den med. Den har bjudit på mycket av allt tycker jag, mycket förkylningar, mycket renoveringsprojekt, mycket gravidhormoner och mycket glädje.

Jag har blivit ett år äldre, iallafall på pappret, vi har fått se att vår lilla skatt i magen mår bra, vi har känt de första sparkarna, Theodore har börjat använda sig av en massa nya ord och jag har gjort min sista dag på Mimmis Visthus.

Ja faktiskt, när jag går tillbaka till arbetet på tisdag kommer det att vara till ett nytt företag, nya chefer, nytt koncept och nya produkter. Det ska bli väldigt spännande och lite nervöst. Och självklart kommer jag att sakna Mimmis koncept som jag tycker har varit klockrent med ekologiskt och närproducerat. Men det ska också bli spännande att lära sig något nytt. Från och med nu heter vi Hälsofreak, och för er som varit i Linköping kanske det låter bekant för det är därifrån företaget kommer. Det kommer att vara en lunchrestaurang/café som är inriktad på träning och hälsa, fnissa lagom ni men jag kommer faktiskt få lära mig detta jag med. Spännande som sagt!

Nej nu får jag väl börja tänka på att kliva ur sängen och börja förbereda för 25-års kalaset vi ska ha här i eftermiddag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats