Mamma Nenne

I svampskogen

IMG_6104

IMG_6103

IMG_6106

IMG_6110

Idag vaknade barnen på helt fel humör, båda två var trötta och griniga och ville inte gå till förskolan. Jag hade ju inget planerat för dagen så jag bestämde mig för att de skulle få vara hemma och ta en liten mellandag, vilket nog var skönt för dem för de har inte riktigt varit på topp någon av dem. Hoppas att det beror på dålig sömn så det inte innebär att de börjar bli sjuka eller något!

Det blev hur som helst en tur till moster och kusinerna för att inte helt dega ihop här hemma och vi hade en jättemysig dag med lek och svampplockning. Jag har varit så sugen på att plocka svamp jättelänge nu men det har ju inte funnits så mycket innan. Nu har ju trattkantarellerna börjat komma och det hittade vi faktiskt en hel del, blev även lite vanliga gula kantareller och en och annan Carl Johansvamp. Det räckte gott och väl till några svampsmörgåsar som vi mumsade på ikväll till fisksoppan.

Nu hoppas jag att barnen får sova gott inatt så de orkar med en dag på förskolan imorgon. Själv tänker jag nog också krypa ner i sängen snart, men först blir det att umgås med mannen i soffan framför lite fotboll.

IMG_6101

IMG_6105

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats