Mamma Nenne

Kusinerna Bus

image

I eftermiddag har vi varit barnvakter åt barnens kusiner en liten stund. De kom hit efter förskolan och vi åt mellis och lekte en massa. De har så roligt ihop alla barnen, och även deras yngsta som nu är lite över 1,5 år kan vara med och leka med de äldre. Det är bara lilla Nellie som än sålänge inte är med på busen men den tiden kommer ju den med. Kan bara än en gång känna sån glädje över att alla kusinerna är så pass jämngamla. Ska bli så spännande och roligt att se dem följas åt i livet.

När deras pappa kom hit efter jobbet blev det middag och de åkte inte härifrån förrän vid halv åtta. Då var det en trött Theodore som somnade på tio minuter. Nu hoppas jag det blir en bra natt för jag känner mig riktigt trött, orkar nog inte ens se klart matchen mellan PSG – Malmö FF. Imorgon är det förskola för Theodore igen och jag och Nellie får väl se vad vi ska hitta på. Så skönt att känna att man kan ta dagen som den kommer, älskar verkligen att vara mammaledig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolina

    Mysigt med kusin mys! 😀

    Sv; jag håller med. Det är så svårt att veta hur man ska klä sig efter vädret, eftersom att även om solen lyser kan den ändra från varmt till kallt eller så. Det var en kväll i söndags då jag och min bror skulle ut och hämta min kille. Detta var vid strax innan tio tiden och jag klädde på mig med mössa, tjocktröja och allt. Det var nästan varmt ute! Var super chockad haha xD

stats