Mamma Nenne

Månadens boktips

Även den här månaden kommer jag att tipsa om en riktig feel-good bok.  Livsstilsbibeln av Josefin Dahlberg & Vanja Wikström.

Såhär i början av året är det många som satsar på en nystart och vill börja planera upp det nya året. Många gör nyårslöften så som att börja leva hälsosammare och satsa på sina drömmar.

Den här boken är en handbok och inspirationskälla till hur man kan planera sitt drömliv. Jag har länge följt de här super-peppiga tjejerna på sociala medier, och när den här boken kom ut så var jag bara tvungen att köpa den!

I boken får man tips och verktyg som kan hjälpa dig att komma fram till vad som gör dig lycklig och hur du vill att din drömvardag ska se ut, men även inspiration till att göra dina drömmar till verklighet. Det är en interaktiv bok där det även finns listor och olika övningar där du själv får fylla i, som ett avslut på kapitlet man just läst.

Precis som på deras sociala medier är den här boken sprängfylld med peppiga citat och härliga bilder. Man får även ta del av deras respektive historier och erfarenheter av hur de skapade sin drömvardag.

Jag kan varmt rekommendera den här boken, om du så har storslagna drömmar eller bara vill se lite ljusare på vardagen ibland.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats