Mamma Nenne

Mitt yoga mål

Det här året har jag satt som mål att få in yogan som en daglig rutin. Om det så bara är för 10 min så vill jag unna min kropp den tiden om dagen att riktigt få sträcka ut och släppa på spänningarna. Än så länge har jag inte fått någon riktig rutin på det men några dagar i veckan blir det och det duger gott för tillfället.

Bara att få sätta sig i stillhet och fokusera på andningen är så himla skönt. Just nu kör jag inte efter något speciellt mönster eller efter något yogapass utan känner efter vart i kroppen jag har spänningar och fokuserar på att mjuka upp de delarna.

Igår kväll fick jag sällskap av Saga, och hon tyckte det var så kul så till sist fick vi plocka fram en matta till henne med. Min lilla baby-yogi.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. blondina

      Mår nog många av 🙂 Kanske ska börja med de jag också 😛 sv; Fick en någorlunda bra dag 🙂 Jag sitter och pillar i ps och ser film 🙂 Hoppas att du har det bra 🙂

stats