Mamma Nenne

Nellie 6 månader

image

Om ca 1 vecka är vår lilla tjej ett halvår! Hon har då funnits hos oss i 6 hela månader och verkligen förgyllt våra dagar. Åh vad glad jag är att det var just hon som låg i min mage och bökade.

Och det börjar bli en riktigt stor flicka. Förra helgen satte jag ifrån mig henne på golvet när vi lekte, och hon satt själv! Jag hade inte en tanke på att hon redan skulle börja sitta själv så jag blev jätteförvånad. Så nu tränar vi lite varje dag på att sitta och hon börjar bli riktigt stadig.

image

Vi har ju också börjat ge mat på dagarna. För tillfället är det ett mål gröt på morgonen, en smakportion barnmat runt lunch och sedan ett mål gröt på kvällen. Och så ammar hon däremellan om hon vill ha. Men jag börjar fundera på att lägga ner amningen nu när hon ska börja äta mat. Det är lite vemodigt men skulle ändå vara lite skönt med tanke på att det bara är ena bröstet som fungerar vid amningen nu vilket gör att man blir ju aningens snedbelastad.

Tyvärr så har hon väldigt svårt för flaskan och har inte fått in någon bra sugteknik utan biter mest och blir sur de gånger vi försökt ge ersättning. Någon som har några tips på hur man kan få bebisen att ta flaskan?

image

Ja, det är väl vår lilla prinsessa för tillfället, en bestämd ung dam som växer så det knakar. En riktig gullunge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats