Nu är vår Saga här! | Mamma Nenne

Mamma Nenne

Annons

Nu är vår Saga här!

image

I torsdags morse, den 3 november, klockan 04.25 såg vår lilla tjej världen utanför magen för första gången. 3 dagar före beräknad födsel. Efter fyra timmar intensivt värkarbete var hon ute och redan vid lunch samma dag låg vi hemma i vår egna säng och myste. 

Det är en riktig liten gosegumma som helst av allt ligger på pappas mage och sover eller vid mammas bröst och äter. Igår, söndag, rann mjölken till ordentligt och nu fungerar amningen riktigt bra. Eftersom hon var något större vid födseln och hade tappat en del i vikt första dygnet eftersom mjölken inte hade kommit så har vi fått stödmata lite, men det behövs nog inte längre som sagt. Idag på förmiddagen ska vi in på ny viktkontroll så får vi se vad vågen visar.

Annars har allt gått jättebra, både vid förlossningen och här hemma med syskonen och allt. Jag hoppas på att få tid att knåpa ihop en förlossningsberättelse senare i veckan. Det är ju en helt ny vardag att vänja sig vid och det kommer såklart att ta sin lilla tid. Men det är två väldigt stolta syskon som mer än gärna vill hjälpa till med lillasyster så det kommer säkert gå bra.

Vi är hur som helst otroligt lyckliga hela familjen över att hon äntligen är här, vår sista lilla pusselbit!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Jennifer Johansson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats