Mamma Nenne

Överraskningsfest för lillasyster

I fredags hade jag, min yngsta syster och två kompisar till planerat en överraskningsfest för att fira vår mellersta systers 25 årsdag. Det blev verkligen jättelyckat och syrran blev minst sagt överraskad ;).

Vi hade gjort tapas och så blev det spel, jacuzzi bad och en massa tjatter och skratt. Det var första helkvällen iväg från alla barnen och jag måste säga att jag var rätt så nervös och stressad över att Henke var hemma själv med barnen, inte för att jag inte litar på honom med barnen, utan för att jag vet vilken utmaning det är!

Men han klarade det galant, såklart, och jag hade en supertrevlig kväll med alla tjejerna. Jag var inte i säng förrän vid halv tre! Det var väl lite i senaste laget med tanke på att barnen snart vaknade och allt som allt fick jag väl ca 1-2 timmar sömn den natten. Men jaja, tur att man är rätt så van vid sömnbristen ;).

Tog tyvärr väldigt lite bilder från kvällen men några blev det.

IMG_0005 IMG_0007 IMG_0012

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MADDISENJ.SE

    Ville kika in och berätta att jag är tillbaka i bloggen och känner att motivationen hittat tillbaka! Hoppas du vill fortsätta kika in hos mig 🙂 Hoppas du har fått en bra start på den nya veckan! Vilka mysiga bilder och grattis till er dotter, har ju inte varit inne och läst bloggar på ett tag så har missat att säga grattis 😀

stats