Mamma Nenne

Saga 2 år

I lördags fyllde vår minsting 2 år, hur kunde hon bli så stor så fort? Denna underbara lilla tjej som sprider så mycket värme och glädje omkring sig.

I lördags blev hon firad av släkten på förmiddagen, det bjöds på fika och tårta och hon fick en massa fina presenter. En hel hög med nya kläder, en sulky till dockorna, Greta Gris-figurer m.m. Hon blev väldigt glad för alltihop och strålade som solen över all uppmärksamhet hon fick på sin dag. När gästerna åkt hem bytte vi om och packade in oss bilen för en kall men rolig eftermiddag på Kolmården och deras Halloweenfirande.

Theodore var eld och lågor över att få gå omkring bland alla gastar och monster, men det blev en hel del gå och tjejerna var väldigt trötta efter en förmiddag med kalas så det blev inte så lång stund. Det är första året vi besökte Halloween på Kolmården och visst är det kul att gå runt i parken, men jag tycker ändå de lyckats snäppet bättre med deras Julfirande. Här var hela parken öppen men inte jättemycket attraktioner längs vägen så det blev en hel del att bara gå runt, tycker om när det är mer begränsat som över jul så inte barnen tröttnar lika fort.

Men helgen blev i alla fall väldigt lyckad, på söndagen var vi bara hemma och myste och min syster och familj kom förbi på fika för att fira lite i efterskott. Så tacksam för att barnen får ha så varma och underbara människor i sina liv, de här stunderna när man träffar och umgås med allihopa ger verkligen så mycket kärlek och energi till oss allesammans.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats