Mamma Nenne

Vab vabelivab vab

Godkväll godingar och hoppas ni har det mysigt därute i höstrusket.

24 Oktober redan och bara två månader kvar till julafton, vart har detta år tagit vägen kan man ju undra?

Den här veckan började ju inte alls för bra då jag i måndags fick hämta hem en magsjuk Theodore från förskolan! Vi har med andra ord hållt oss hemma nu några dagar, i eftermiddag har han äntligen varit feberfri och på benen igen. Så himla tufft att se sina barn så hängiga att de inte ens orkar vara uppe och leka.

Nu verkar han ju som tur är på bättringsvägen och jag håller tummarna att tjejerna inte åker på något, min mage har inte varit rolig alls idag men det har inte brutit ut än. Bara sådär jobbigt orolig och så får man ont när man äter, så visst är det väl något jag åkt på också som det verkar.  Håller alla tummar och tår som bara är möjligt för att jag iallafall slipper kräkas, det är det absolut värsta jag vet!

Idag har vi försökt roa oss med lite halloween pyssel, vi har gjort en halloweenpumpa till trappen och barnen har gjort lite pumpor och spöken att smycka matrummet med inför vårt lilla halloween-mys vi planerar ha på fredag.

Barnen har dock redan börjat klättra på väggarna här hemma, framförallt tjejerna som ju faktiskt hållt sig friska. I ett kort obevakat ögonblick hade de dragit fram varenda spel och pussel och vält ut allt på golvet. Vet inte vad tanken var riktigt, men då fick de ju lite att göra med städa upp allt iallafall. Nej imorgon får vi nog ta och gå ut en liten sväng om magarna håller sig i schack.

Hoppas ni mår bra och får en fortsatt bra vecka!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats