Mamma Nenne

Välkommen September

image

Så var hösten här, och det med besked, här har det regnat precis hela dagen. Och genomförkylda är vi också, alla utom Henke som tack och lov har klarat sig än sålänge. I två dagar har jag varit i stort sett sängliggandes i feber, så himla trist! Men idag är febern borta, nu är det bara ett halvt ton snor som ska lämna kroppen så är jag nog pigg igen.

image

Även sonen är hängig, det i kombination med det tråkiga vädret och rastlöshet har gjort honom till en riktig vilde idag. Han har inte bara busat utan verkligen utmanat och bråkat med mig HELA dagen! Men skam den som ger sig, jag har försökt aktivera honom bäst jag kunnat med att göra ”Månsand”, rita och göra gubbar och hus i kartong. Det känns nästan skönt att det snart är kväll för nu är jag helt slut!

image

 

Hoppas verkligen att de här bacillerna lämnar oss i fred snart och det vackra vädret kommer tillbaka så jag kan gå ut och rasta min lilla buse <3.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolina

    Ja, regnet kom verkligen med september. Det har regnat hela dagen igår hos oss och idag är nästan regnet värre än vad det var igår. Menmen, tur att jag bara ska vara hemma idag, förutom då killen hämtar mig med bil lite senare. Så jag kan tycka att det är rätt mysigt med regn då man inte behöver gå ut i det!
    Bra du år, som sysselsätter din son så gott du kan! Starkt då man inte mår så pass bra, men det behövs ju då man är mamma. Hoppas ni har bättre väder idag! 🙂

    Sv; hehe, vad roligt! Ja, det är första steget tills barnet kommer – ta hand om en växt. Nej, skojar 😉

stats