Mamma Nenne

1 vecka till jul

Idag är det en vecka kvar till julafton, och inatt kom den första ordentliga snön. Barnen blev såklart överlyckliga, och även jag tycker det är hemskt mysigt med snön. Vi får väl se om den får ligga kvar till jul, men vi njuter av den sålänge.

Det ska bli så mysigt att få fira lite jul även på hemmafronten det här året, då Henriks sida av familjen kommer hit och firar på juldagen. Julafton kommer vi att fira med min sida hemma hos mina föräldrar.  I helgen gjorde vi lite julgodis och imorgon ska vi åka och hugga gran, så sakta men säkert smyger sig julkänslan sig på även här hemma.

Nu har jag gått två veckor på den nya medicinen och jag tycker att energin har börjat komma tillbaka något, det gäller att hushålla med den och inte blåsa på för fort. Men det är så skönt att känna att det börjar vända. Idag på morgonen var jag på återbesök hos läkaren och han tyckte också att det lät som en positiv vändning sen vi sist sågs. Jag fick fortsatt sjukskrivning till slutet av januari, men sen tyckte han att jag borde vara redo att gå tillbaka till arbetet vilket jag verkligen längtar efter. Hoppas att jag kan ta till vara på den här månaden hemma och verkligen se till att bli så bra jag bara kan bli!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats