Mamma Nenne

Vår jul

Nu är julhelgen över för det här året, och vi har haft en jättefin och trevlig jul med alla våra nära och kära. Det är verkligen barnens högtid och fokus har helt legat på att anpassa dagarna efter deras behov vilket har känts helt rätt. De är alla supernöjda med firandet, men också väldigt trötta. Nu ser vi fram emot en vecka med lite lugnare tempo, nyår ska vi fira hemma bara vi fem vilket ska bli jättemysigt.

Julafton firade vi hemma hos mina föräldrar med min farmor och farfar, mormor och morfar, min mellersta syster och hennes tjejer, och min farbror. Det blev väldigt traditionellt med julbord, Kalle på tvn och jultomte. Allt igenom en perfekt julafton.

På juldagen kom Henriks föräldrar och syster med familj hit och firade. Det blev ännu mer julmat, och såklart paketöppning och bus med kusinerna. Så mysigt att ha lite julfirande här hemma också.

Efter det har vi även haft lite julfirande med min yngsta syster och hennes familj, och med barnens kusiner och deras pappa. Nu väntar som sagt ett lugnt nyår, och sen har Henke ledigt hela nästa vecka också vilket ska bli väldigt mysigt och skönt.

Hoppas ni har haft en fin jul!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats