Mamma Nenne

En annorlunda vecka

Hej på er! Nu har det varit tyst härinne några dagar igen, men det har varit fullt upp med packning och förberedelser för de stora barnens Sälen resa. Igår morse blev de hämtade av sin farmor och nu väntar en hel vecka med skidåkning och skoj för dem, de åker med sin farmor, faster och kusiner. Och så kommer Henke och Saga upp med tåg på torsdag.

Själv går jag tillbaka till jobbet på onsdag så i slutet av veckan kommer jag att arbeta tre dagar och vara helt ensam här hemma!

Jag ska inte sticka under stol med att det är lite jobbigt att tänka på, men jag försöker se det som något positivt och stärkande.

Helt sjukt att jag ska vara ifrån barnen en hel vecka. Det är väldigt jobbigt men jag är såå glad för att de får göra det här, de har sett fram emot det så mycket och idag när jag pratat med dem har de varit så glada och tycker det är jättekul. Fick några bilder skickade till mig och jag måste säga att jag är imponerad. Både på barnen som står på ett par skidor, och framförallt på deras farmor och faster som drar till Sälen med fem barn i åldrarna 6år-4mån!

Själv ska jag verkligen ta vara på de här dagarna själv med Saga, det är jättemysigt att bara få ta hand om sin minsting också, som annars ju mest blir den som får hänga på de äldre syskonen.

Igår var vi på kalas hos min mellersta syster som fyllde år, och idag har vi varit en tur till IKEA med min yngsta syster och hennes minsta. Nu blir det lite mys här hemma innan pappa kommer hem och det är dags för lite middag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats