Mamma Nenne

En dag på stan

Idag efter förskolelämning åkte jag och min ena syster in till stan. Jag har knappt varit till mataffären med Saga sedan hon blev sjuk i RS med rädsla för att hon skulle bli sjuk igen. Så idag kändes det faktiskt ganska ovant, men det var skönt att komma iväg från huset lite och gå och kolla i affärer. Finns ju så mycket vårfint!

Idag blev jag riktigt bortskämd av min kära syster som ville ge mig en förtidig födelsedagspresent. Hon är ju för underbar den där raringen!

Efter hämtningen av alla barn åkte vi hem till oss för lite mellis och fortsatt lek. Det är ju så underbart att se alla kusiner ha så kul ihop. Älskade ungar.

IMG_0031 IMG_0033

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats