Mamma Nenne

En kaotisk morgon

IMG_0044

Gammelmormor och Nellie på öppna förskolan. 

Jisses, det här med att vara trebarnsmamma till tre småttingar är inte alltid en dans på rosor. Morgonen idag var total kaos och det efter en natt med minimalt med sömn, ingen bra kombo!

Barnen hade väldigt starka viljor alla tre, den första skulle inte till dagis utan sitta och titta på tv hela dagen, den andra var så uppe i varv att hon knappt hade tid att äta frukost och den tredje var så trött att hon bara skrek.

Men kläder fick vi på oss och frukost fick vi i oss innan gammelmormor kom och det var dags att åka iväg till förskola/BVC besök. Först lämnade vi Theodore på förskolan och sedan åkte vi till BVC med Saga och Nellie som båda skulle få vaccin.

När vi väl var där så hade det blivit ett missförstånd någonstans för vi hade tid vid 10 och inte 9 som klockan var då! Det fick bli lite lek på öppna förskolan så länge och jag fick omboka min tid hos barnmorskan jag hade vid 11 för att sätta spiral. Men vaccin fick de iallafall mina tjejer och de blev båda vägda och mätta, bådas kurvor hade skjutit i höjden senaste månaden nu vilket var helt otroligt skönt att se, de ligger ju båda lite lägre än medel och har legat ganska plant på kurvan. Men nu såg det som sagt bättre ut så där vände mitt humör också.

Nu är det dags att hämta på förskolan och sedan blir det mellis och lek hemma hos kusinerna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cissi

    Trist med missförstånd men skönt att dagen vände och det blev bra ändå. Är verkligen ingen dans på rosor att komma iväg med 3 barn alla gånger

stats