Mamma Nenne

En härlig kväll

Den här kvällen har verkligen varit så härlig och mysig. När Henrik kom hem från jobbet gjorde vi varm smörgåstårta som jag gått och suktat efter hela dagen. Och Saga som har varit lite hängig under dagen blev piggare och gladare efter maten och vi hade en mysig nattning alla tre i vår stora säng (lite lyx ska man väl få ha när storasyskonen är iväg på roligheter).

När Saga somnat gick jag ner och rullade ut yogamattan och körde en session på ca 30 min. Helt underbart! Kan varmt rekommendera Josefin Dahlbergs kanal på Youtube där hon lagt ut en yogalektion för nybörjare, superhärlig!

Efter yogan la jag en ansiktsmask och gjorde iordning en kopp te. Sedan blev det mys i soffan framför Mandelmanns.

Nu ska jag precis krypa till sängs och försöka sova. Imorgon väntar arbete igen, kan inte förstå att det är ca 2 månader sedan jag var där sist, tiden har gått så otroligt fort!

Hoppas ni haft en härlig kväll ni med och får en god natts sömn <3.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats