Mamma Nenne

En kvällstur i trädgården

Godkväll på er i värmen! Den här dagen måste väl ha varit den varmaste hittills? Iallafall här i Söderköping, svetten har runnit konstant och man har knappt orkat röra sig! Nu säger ju alla att man inte ska klaga på värmen, men det tänker jag faktiskt göra nu. Riktigt såhär varmt behöver det inte vara, och när det varit såhär tokvarmt såhär länge behövs faktiskt en liten paus, och framförallt lite regn!

Jag var ute och gick en sväng i trädgården nu ikväll och allt är så uttorkat och bränt överallt, jag hoppas verkligen att regnet som varit över södra Sverige idag letar sig upp till oss också!

Men något jag gick och tänkte lite extra på när jag strosade runt här i trädgården var hur mycket jag uppskattade de små detaljerna överallt. Jag tänkte inte på gräsmattan som är i stort behov av en klippning och gödsling, eller leksakerna som ligger spridda runt barnens pool, jag tänkte inte ens på att vårt hus inte är färdigmålat än eller att ogräset nästan helt tagit över vår grusgång framför huset.

Istället tänkte jag på den vackra kvällshimlen, min fina hortensia som än sålänge överlevt hettan, äpplena som trängs på trädgrenarna och den vildvuxna björnbärsbusken som snart har spridit sina taggiga grenar ända in i tvättstugan. Till och med mossan på trappen upp till loftet var vacker. Jag måste fått värmeslag eller något, men ändå en riktigt härlig känsla!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats