Mamma Nenne

Lycka är att ha kusiner

IMG_6049 IMG_6052 IMG_6082 IMG_6068

Bilder från gårdagens lek med kusinerna Malin och Olivia.

Våra barn är ju helt otroligt lyckligt lottade som har så många goa kusiner i ungefär samma åldrar att leka och ha kul med, allt som allt är det fem kusiner i åldern 1-5 och de har alla så himla kul ihop.

Den här helgen som var hade vi en riktig kusinhelg. På lördagen kom min yngsta syster med familj på middag och där har vi vår minsta kusin på 1 år, vår traktortokiga, supergulliga lilla Albin. Både Theodore och Nellie älskar att leka med Albin och fast att han kanske är något liten för att vilja leka de lekar som de vill så har de jättekul ihop.

I söndags åkte vi till Henkes syster och barnens kusiner Eija och Lukas på 3 och 5 år, Theodore och Lukas har så väldigt roligt ihop och Eija är Nellies stora idol och även de leker väldigt bra ihop.

Igår när vi var till stallet mötte vi min mellersta syster och hennes två tjejer Malin och Olivia på 3 och 5 år och det slutade med att det blev en riktig lekdag med kusinerna igår också, både Malin och Olivia går på samma avdelning som Theodore på förskolan så de ses ju och leker nästan varje dag. Och det är även de kusiner vi träffar oftast eftersom vi bor så nära. Det är nästan så man kan känna av som lite ”syskon-tjafs” när barnen setts ofta men även de här kusinerna har barnen super roligt med.

För mig är släkt och familj så viktigt och det gör mig så glad att jag och Henke har så fin kontakt med våra syskon och att barnen får träffa och umgås med sina kusiner så mycket. Jag hoppas verkligen att de alla kommer att hålla kontakten även när de kommer upp i åldrarna och att de kommer hitta på mycket skojigt tillsammans.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. tess

    Men. Världens goaste ungar <3 Så glad för dem allihopa!
    Älskar att vi bor så nära och att ungarna tycker så bra om varandra. Idag när Malin kom ut på gården på förskolan efter att ha lekt inne så kom Theo springande och skrek "MALIN! VAR HAR DU VARIT!?" följt med en Bamse-kram <3 GOUNGAR!

stats