Mamma Nenne

Ny familjemedlem

image

Om ca 2 månader kommer en (eller kanske båda) av de här sötnosarna att få flytta in hos oss. Vi hade tänkt skaffa katt till nästa sommar men så fick min lillasysters katt kattungar för några veckor sedan och då är det klart att man inte tackar nej till en gullig liten pälsboll.

Vi var och hälsade på dem förra helgen och barnen tyckte det var väldigt spännande. Ska bli superkul när vi får hem den lilla godbiten!

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennifer

  Det var hemskt igår, bara grät och grät och tyckte livet var så orättvist. Alla dumma tankar flöt som omkring igår – det var kanske mitt fel m.m. Samtidigt som jag vet att det är vanligt och att det är bättre att kroppen tar hand om något som inte skulle klara sig på utsidan än att.man bär på det i 9 månader för att sen få beskedet att ens bebis inte kommer överleva.

  Är fortfarande så tomt i hjärtat. Mitt älskade lillhjärta blev bara som ett luftslott men som alltid kommer leva kvar i mina tankar och mitt hjärta,trots att vi aldrig hann träffas.

  Kramar<3

 2. jonna

  Tack 🙂 Hoppas du blir nöjd senare hos frisören. Du får visa bild hur det blev. 🙂

  Så mysigt med katt. Har själv 2 stycken och det är så härligt 🙂

 3. JoJo

  men omg vad söta! dör söthetsdöden! 😛

  sv; haha, då har man ju svårt att sluta äta när det blir så gott 😛

  kul att ni också var iväg och shoppade lite och hittade kläder till nellies dop! 🙂 det är så mysigt med dop tycker jag. dock var det längesen jag var på det nu 🙁 haha!

 4. Carolina

  Sv; tackar, tackar! Jag är super nöjd med det jag fick 😀

  Haha ja det är sant. Dem är som hundar – vuxna vid ett års åldern. Dem är barn ovanligt lite 😛

 5. Carolina

  Åh vad mysigt att ni ska få kattunge/ar 😀 dem är så himla söta!
  Det var inte länge sedan jag höll i en kattunge, då jag hämtade mormor och morfars hund hehe 😀

  Sv; åh tack ska du ha! 😀
  Ja, servisen är super fin! Fick en rosa och en blå uggle mugg av farmor och farfar med mera, som jag och Niclas kan dricka en varsin haha. Sedan så fick jag skålen och en mugg i Itala, som jag älskar så! Himla fina, något att spara på! 😀

 6. Jennifer

  Jag har alltid längtat till att få bli gravid,slippa mens ett tag och bara få längta. Så fel man kan ha ibland! Är ångest,oro och nervositet som är ledorden.

stats