Mamma Nenne

Önskelista på doppresenter

Bloggen

Det börjar närma sig dop för Nellie och jag har fått frågan vad hon önskar sig i doppresent. Jag tycker just doppresenter är svårt för det är ju något lite speciellt, men jag har ändå kommit på några saker som skulle vara kul att ha till henne.

Dockvagn: Såklart att vår lilla tjej ska ha en dockvagn, och just den här modellen tycker jag är bra eftersom att det fungerar som en lära-gå-vagn också. Jag kan riktigt se henne tulta omkring med den där här hemma om ett år eller så.

Pumpkin: Den här serien är jag bara så förtjust i! Theodore har börjat en liten samling och har än så länge en nappburk och en leksak där man ska slå ner bollar med en hammare. Nu tycker ju jag att han börjar vara för gammal för just sådana leksaker så jag tänker att Nellie ska få ta över den, och det skulle vara kul att utöka samlingen med fler grejer i den serien.

Rosetter: Finns det något gulligare än rosetter på små tjejer, i håret, på kläder, ja vart som helst egentligen. Även här skulle det vara kul att ha en liten samling, tänk er att kunna matcha rosett efter kläderna ;).

Maileg: De här figurerna är verkligen underbara och det skulle vara så kul att skapa en liten samling till Nellie. Det finns både olika figurer och en massa tillbehör, lite som när man själv var liten och samlade på Barbie.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats