Mamma Nenne

Vår stora lilla tjej.

IMG_1191

IMG_1192

Idag kom den, meningen jag väntat mig sedan förskolan började för några veckor sedan, men som jag hoppats skulle dröja ett tag till.

”Idag har Nellie inte viljat sova”

De orden mötte mig redan i dörren idag när jag skulle hämta barnen. Jaha, tänkte jag, nu blir det en mardröms eftermiddag med en övertrött Nellie. Men faktum är att hon har hållt sig ganska så glad, visst har hon varit trött men egentligen inte mycket mer än vanligt (mycket är säkert tack vare att kusinerna varit här och lekt också). Hon tog en tupplur på sisådär en kvart precis innan maten men nattningen gick smidigt ändå.

Ja summan av kardemumman är väl helt enkelt att vår lilla Nellie inte är så liten längre och att det är dags att ta bort eftermiddags vilan.

Hon har blivit så himla stor över sommaren att jag nästan känner mig gråtfärdig, blöjan är borta sedan nästan två månader sedan och även om hon fortfarande inte vill göra ”nr2” på toan så går det hur bra som helst med minimalt med olyckor nu. Språket utvecklas hela tiden och hon pratar från dess att hon går upp till dess att hon går och lägger sig. Hon kan oftast inte vara tyst även när hon sover utan mumlar enstaka ord även då.

Jag är så stolt över vår stora lilla tjej. Ett riktigt litet yrväder med glimten i ögat och alltid en räv bakom örat!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats