Mamma Nenne

En förmiddag i stallet

IMG_6039

IMG_6037

Idag på förmiddagen tog jag med mig barnen upp till stallet för att mocka ur boxarna. Min mamma och syster har ett stall precis i närheten där vi bor och dit får vi gå och sköta om hästarna och stallet om vi vill. Jag tycker det är så skönt att få pyssla lite i stallet, och häromdagen var jag och barnen ute och red och det var hur kul som helst!

Det kändes som evigheter sen jag satt på en hästrygg och det är ju så himla härligt. Barnen tyckte också det var jättekul och det var knappt att jag fick dem därifrån, men det tycker jag bara är roligt. Jag ser ju gärna att det blir hästtjejer och hästkille av dem.

IMG_1261

IMG_1257

Jag har så himla stor lust att skaffa en liten ponny till mig och barnen att pyssla om, en liten shetlandsponny eller liknande som barnen kan få rida och köra. Tyvärr vet jag ju hur mycket som  krävs för att klara av en egen häst och med tre små kottar här hemma lär det ju inte bli det lättaste att hinna med allt vad hästägande betyder. Men kul skulle det vara.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats