Mamma Nenne

Månadens boktips

 

Så just den dagen och i det ögonblicket bestämde jag mig. Det viktigaste nu var att omfamna livet.

Att dansa, sjunga och att glädjas. Att hålla min kropp frisk och stark. 

Detta citat från Malin Berghagens bok Livslust och hälsa enligt Malin har blivit lite av ett motto för mig. Att omfamna livet, glädjas i vardagen och hålla kroppen frisk och stark. Just detta är vad den här boken handlar om, och den är helt underbar om ni frågar mig. Berghagen skriver med sån känsla och inlevelse att varje mening är som balsam för själen. Detta i kombination med helt fantastiska bilder gör en riktig feelgood bok som man kan läsa om och om igen.

Hon blandar sina egna upplevelser och tankar kring hälsa med praktiska råd kring kost, hälsa och träning. Hon skriver om värmen och solens betydelse för henne och hur hon som väldigt ung började intressera sig för hälsa och hälsosam mat. Man får följa med i små utdrag från hennes vardag och inspireras av hennes underbara syn på livet och kroppen.

Det här är en bok jag verkligen kan rekommendera för alla att läsa, vare sig man är yogi, gypsy, surfare eller vanlig Svensson. Jag anser att vi alla behöver lite mer av Malin Berghagen i våra liv.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats